onsdag 5 juni 2013

Trädgårdslandet!


Underbara sommar! Som vi längtat efter dig. Allt växer så det knakar. Nu är alla pallkragarna fulla med härliga grönsaker, örter och bär. Förra året så uppskattade vi verkligen potatisen och löken mest så i år fick det bli tre pallkragar med lök och tre med potatis. Alla dessa syns inte här ;)

Vad odlas då i våra lådor i år:

Jordgubbar
Morötter
Rädisor
Rabarber
Potatis
Lök
Rosmarin
Gräslök
Mynta
Timjan
Gurkört
Ruccola
Plocksallad
Ärtor
Luktärt


Eftersom nästan alla våra underbara smultron dog efter årets konstiga vinter så var vi tvungna att ersätta dem. Istället satte vi jordgubbar till tjejernas stora förtjusning :)
 

Här är själva trädgårdslandet men nere vid bärbuskarna har vi ytterligare fyra små pallkragar med godsaker samt att tjejerna har en liten i sin lilla hörna.


På två sidor av trädgårdslandet har vi satt en hallonhäck. En vacker inramning och det är dessutom väldigt lätt att plocka de smaskiga bären!

Hjälp vad tiden rusar iväg! En hel vecka sedan förra inlägget. Här renoveras det för fullt samtidigt som vi klipper gräs, rensar i trädgårdslandet och försöker hålla familjen flytande. Att njuta ute varje dag är livskraft. Naturen är fantastisk!!!

Ha en härlig nationaldag i morgon!
Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar