söndag 10 mars 2013

Ingrid 5 månader!!!


Tiden flyger iväg (något som alla föräldrar tjatar om) och vår lilla pingla är nu 5 månader gammal. Hon älskar sina fötter! De är bra till allt, äta på dem, hålla i dem och titta på dem. Dessutom har hon börjat prutta med munnen oavbrutet. Gärna som förstärkning när hon inte får som hon vill. En sak som vår lilla tjej är väldigt bra på är att göra oss uppmärksamma på att hon finns så vi inte glömmer bort henne. Alla som har tre barn eller fler vet att det är lätt att nummer tre bara får hänga med, men det går inte vår Ingrid med på. Då sätter hon igång och vi får snällt följa hennes önskemål.

För en vecka sedan döptes vår Ingrid av världens bästa präst. Det blev ett superfint dop som vi är väldigt glada över. Dessutom, som grädden på moset kan man säga, har Ingrid fått världens finaste faddrar! Två lugna, trygga och kärleksfulla personer!

Nu väntar vi med spänning på att våren ska dyka upp. Jag misstänker att jag inte kommer att få någon vårblomma i ett litet glas med vatten på min födelsedag. Första året på länge i så fall :(

Ha en bra vecka!
Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar